Szórakoztató szakmai fejlődés

Egy cég életében fontosak az összejövetelek és a bulik, egyrészt csapatépítés, másrészt lazítás szempontjából.

Különösen igaz ez nálunk, ahol évente mindössze két alkalommal találkozunk személyesen a legtöbb munkatárssal, hiszen jó néhány kolléga dolgozik Home office-ban, az ország különböző pontjain.Legutóbbi csapatépítő rendezvényünkre november végén a festői szépségű Szalajka-völgyben, Szilvásváradon került sor.

A pénteki beszélgetős, kötetlen szórakozást kínáló este után, szombaton útnak indultunk, hogy felfedezzük a táj szépségeit.A forralt borral és sült gesztenyés pihenővel egybekötött séta, kisvonatozás és bobozás után egy igazán kellemes borkóstoló várta a csapatot, ahol mindenki megízlelhette a legfinomabb egri borokat.Az este további részében egy kedves, a néptáncot igazán jól művelő fiatal pár tanított bennünket a moldvai és mezőségi tánc fortélyaira. A közös élmény nagyon jól összehozta a csapatot. Ez az egyik legfontosabb feladata egy ilyen rendezvénynek, mivel ilyenkor van alkalmunk jobban megismerni egymást, ami a jól működő munkakapcsolat alapja.

Természetesen a sok kellemes kikapcsolódást nyújtó program mellett az utolsó napon a szakmai fejlődés vette át a főszerepet.Megbeszéltük a következő év terveit és az idei évben elért eredményeket is. A tapasztalatcserének köszönhetően hatékonyabban végezhetjük a munkánkat a jövőben és magasabb szintű kiszolgálást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

A galériára kattintva megtekinthetik a kellemes csapatépítő hétvégén készült fotóinkat.