Referenciáink

2008 óta az alábbi cégeknek és még sok száznak segítettünk és segítünk vám- és termékdíj ügyintézésükben, és az évek során egyetlen ügyfelet sem veszítettünk el:

„Az AD Intrade és előd cégei 1997 óta látják el a Praktiker Kft. vámügynökeként a vámügyintézői feladatokat. A cég háztól-házig szolgáltatást végez, amely azt jelenti, hogy a rábízott ügyleteket folyamatában, teljes körben elvégzi és lezárja. A vámkezelések, vámvisszatérítések, a vámvizsgálaton való részvétel, a halasztott engedélyünk megszerzése, a vámhivatalokkal történő személyes kapcsolattartás teljesíti megbízásainkat. Logisztikai szolgáltatónk telephelyén személyesen végzi a vámmal kapcsolatos ügyintézést. Cégünk AEO engedélyének megszerzésében is közreműködtek nagy segítséget nyújtva ezzel a sikeres tanúsítvány megszerzésében.” Praktiker Kft.
„4 éve dolgozunk a céggel, a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos teljes adminisztrációs kötelezettségünk ellátására kértük fel őket. Megbízható, korrekt cég, folyamatosan jó minőségű szolgáltatást nyújt. A tanácsadó kollégák mindig határidő előtt elvégzik el a feladataikat, így mindig időben kapjuk meg tőlük a szükséges jelentéseket, beszámolókat. A hatóságok előtt megbízhatóan, sikeresen, hatékonyan látják el képviseletünket. Ezért is nagyon jó munkakapcsolatban vagyunk velük, és meggyőződésünk, hogy ez még sokáig így maradhat.” Koscsó Emília, Pénzügyi vezető, T.I.P. Hungária Kft.
„Cégünk, a Telmex – Nowy Styl Zrt. 2008 november 1-je óta áll szerződéses jogviszonyban az AD Intrade Kft-vel. Az általuk vállalt szolgáltatásokat mindig határidőre, maradéktalanul teljesítették. A törvényi változásokról rendszeresen tájékoztatnak bennünket, szükség esetén külön oktatást kapunk a teendőkről. A jövőben is szeretnénk ezt a jól működő üzleti kapcsolatot fenntartani, és együtt folytatni a sikeres munkát.” Telmex – Nowy Styl Zrt
„Cégünk, az ETA Hungary Kft. termékdíj bevallásait és Intrastat jelentéseit évek óta az AD Intrade Kft. készíti. Szakértő tevékenységüknek köszönhetően jelentős adminisztrációs terhet vettek le a vállunkról. Bízunk a további sikeres együttműködésben!” ETA Hungary Kft.

 

Legyen Ön a következő ügyfelünk! Ránk számíthat, az AD Intrade biztos szakmai hátteret ad. Kérje most ingyenes tanácsadásunkat >>